Pakket 3 “Volledige installatie”


Volledige installatieZoekt u naar een vakkundig en volledig SEI gecertificeerd installateur, dan bent u bij Schaap Energy aan het juiste adres. Wij gaan uit van uw wensen en eisen en bieden een geheel op maat gesneden advies. Met aandacht voor esthetiek en de beste mogelijke configuratie, leveren we u graag een installatie waar u super enthousiast van wordt!

 

 • Een goed gevoel
  U heeft al enige tijd nagedacht over zonnepanelen. U heeft op internet bekeken wat er allemaal aangeboden wordt. U ervaart waarschijnlijk ook, dat hoe meer u leest, hoe meer vragen er bij u ontstaan. Nu wilt u, geheel vrijblijvend, wel eens weten wat een zonnestroominstallatie in uw specifieke situatie op kan leveren en welke mogelijkheden er allemaal zijn. In een paar minuten vult u eenvoudigweg de online offerteaanvraag in.

 

 • Aanvraag
  Op basis van de door u ingevulde gegevens, ontvangt U een passende offerte. Schaap Energy neemt altijd even contact met u op, om de aanvraag en uw wensen en eisen met u door te spreken en uw vragen te beantwoorden. Graag komt Schaap Energy geheel vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden zo nauwkeurig mogelijk op te nemen en u daardoor ook de best passende aanbieding te kunnen doen. Mochten er van uw kant nog vragen opkomen of wijzigingen ontstaan, dan wordt de offerte aangepast totdat u 100 % content bent.

 

 • Tevreden
  U bent tevreden over de passende aanbieding en ondertekent de offerte en mailt deze naar Schaap Energy.

 

 • Opname
  Schaap Energy komt altijd eerst bij u langs om het werk exact op te nemen en de meest ideale installatiewijze met u door te spreken.

 

 • Installatiedatum
  Samen spreken we af wanneer de installatie wordt aangelegd.

 

 • Enthousiast
  Schaap Energy verzekert u, dat u super enthousiast bent en blijft over uw zonnestroominstallatie!

Offerte aanvragen