Schaap EnergySchaap Energy is een zelfstandige onderneming met een ruime ervaring in de installatietechniek en een volledige KvINL (voorheen SEI) en VCA certificering.

Visie

Schaap Energy gaat uit van de wensen en eisen van de klant en de mogelijkheden van uw woning, bedrijf of instelling. Vandaar de drie mogelijkheden “Doe het zelf”, “Doe het samen” en “Volledige installatie”. Ieder dak is verschillend en daarom is Schaap Energy altijd gedreven, samen met u, de optimale configuratie voor u te ontwerpen. Wij werken daarom alleen met de meest gerenommeerde merken.

schaap-energy_workVakmanschap, betrouwbaarheid, esthetiek en maximaal rendement zijn de belangrijkste pijlers onder Schaap Energy. Wij geven onze klanten een eerlijk en deskundig advies over de technische en bedrijfseconomische mogelijkheden van zonne-energie. Schaap Energy levert daarom de best passende installatie met een maximaal rendement waar u enthousiast van wordt en blijft!

Missie

Schaap Energy wil graag samen met u en onze leveranciers, optimaal bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom anticiperen we continu op de nieuwste marktontwikkelingen en technieken. Schaap Energy start ieder nieuw project met een open en eerlijk advies en werkt graag met u samen op basis van wederzijds vertrouwen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!